Львівські патрульні затримали двох водіїв за підробку документів

64753813_2073543112947450_3388610256014671872_n

Патрульні виявили у водіїв «Opel» підробленні документи. Один з них відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє, сьогодні, 18 червня, патрульна поліція Львівської області.

«Під час патрулювання на трасі Київ-Чоп патрульні побачили автомобіль «Opel», водій якого порушив правила дорожнього руху. Чоловіка зупинили та попросили пред’явити документи. 19-річний водій хвилювався та показав патрульним свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Коли інспектор взяв його в руки, то зрозумів, що це може бути підробка, оскільки шрифт нанесений, ймовірно, на звичайному принтері, сам бланк не відповідав вимогам, а номер кузова не збігався з офіційним. Водій не зміг прояснити ситуацію, а тому на місце викликали слідчо-оперативну групу Стрийського відділу поліції», - йдеться у повідомленні.

Ще одні підроблені документи патрульні виявили на вулиці Кукурудзяній. Під час перевірки документів у водія автомобіля «Opel» інспектор встановив в базі, що даний транспортний засіб знятий з обліку ще у 2005 році. Також від чоловіка пахло алкоголем. Патрульні запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння, проте водій відмовився. На чоловіка було складено протокол за керування автомобілем в нетверезому стані. На місце події викликали слідчого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: