При Великолюбінській лікарні хочуть створити обласний медзаклад

64320611_871876369817596_285868092599304192_o

На базі Великолюбінської міської лікарні хочуть відкрити сучасне реабілітаційне відділення Львівської обласної клінічної лікарні.

Про це на своїй сторінці у Faсebook повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

«Для початку слід перереєструвати цей наш комунальний медзаклад – змінити юридичну «прописку» із львівської на великолюбінську. Із пропозицією підтримати таку ініціативу до мене звернувся селищний голова Великого Любіня», - написав Гірняк.

За його словами, перереєстрація дозволить податок із доходів фізичних осіб обласної клінічної сплачувати до казни Великого Любіня. Натомість Великолюбінська селищна рада гарантує 50% ПДФО спрямовувати на покращення матеріально-технічного стану відділення реабілітації.

«Мав нагоду ознайомитись зі потенційним приміщенням. Переконаний – спільними зусиллями можемо досягти успіху. Тим паче – на Львівщині є брак місць для реабілітації постінфарктних та постінсультних хворих. Більше того, сірководневі джерела на території селищної ради – просто гріх не використати для оздоровлення. Так що обома руками «за» перереєстрацію Львівської обласної клінічної лікарні», - йдеться в дописі Володимира Гірняка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: