У Львові за добу поліцейські виявили двох чоловіків, які перебувають у розшуку

IMG_1
Ілюстративне фото.

За останню добу на вул. Шевченка та на площі Двірцевій, поліцейські виявили двох чоловіків, які перебувають у розшуку. Чоловіків затримали та доставили у відділи поліції.

За останню добу на вул. Шевченка та на площі Двірцевій поліцейські виявили двох чоловіків, які перебувають у розшуку. Чоловіків затримали та доставили у відділи поліції.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

На вулиці Шевченка, на зупинці громадського транспорту, патрульні помітили чоловіка у стані сильного алкогольного сп’яніння. Інспектори підійшли до нього перевірити, чи з ним все гаразд. Перевірка в базі показала, що він перебуває у розшуку. 30-річного чоловіка доставили до Шевченківського відділу поліції.

Патрульні, які несли службу на площі Двірцевій, побачили підозрілого громадянина, який намагався уникнути зустрічі з поліцейськими. До нього підійшли, представилися та попросили пред’явити документи. Виявилося, що 38-річний чоловік перебуває у розшуку Дрогобицьким відділом поліції. Його доставили до Залізничного відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: