У справі Ван Доеверен зникли докази – призначено службову перевірку

preview_w698zc0

У кримінальному провадженні щодо екс-заступниці головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні зникли речові докази.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Нагадаємо, 16 лютого 2017 року прокуратурою Львівської області до Личаківського районного суду Львова скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього заступника головного лікаря з медичної частини Львівської обласної клінічної лікарні за підозрою у хбарництві.

З метою прийняття у провадженні судом законного та об’єктивного рішення органами прокуратури забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення, в ході якого до суду передано докази, зокрема матеріальні носії інформації, на яких зафіксовані результати негласних слідчих (розшукових) дій.

Водночас, у ході судового засідання, яке відбулось 12 червня, головуючим суддею Світланою Леньо оголошено про втрату цих матеріальних носіїв.

При цьому суддя заявила про призначення у суді внутрішньої службової перевірки, яка триватиме до 25 червня.

Враховуючи вказане, з метою забезпечення повноти та достовірності службової перевірки, прокуратурою області 13 червня цього року скеровано лист начальнику Територіального управління Державної судової адміністрації України щодо участі у цій перевірці уповноваженого представника органу.

Зазначимо, що прокуратурою Львівської області взято на контроль стан проведення службової перевірки.

Нагадаємо, йдеться про Наталію Ван Доеверен, яка раніше обіймала посаду заступника головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: