Львів'яни стурбовані через стадіон «Прогрес»: підозрюють можливу забудову

b_749_561_16777215_00_images_Foto_електротрнас_ЛІК_Гданськ_64342045_904939806509927_7489963205154832384_n

На стадіоні «Прогрес» на вул. Януша, 1 відбулось спільне засідання двох депутатських комісій ЛМР культури, молодіжної політики та спорту  та гуманітарної політики.

Про це інформує портал депутатів ЛМР.

За словами депутата Львівської міської ради Ігоря Дяковича, на адресу комісії звернулись мешканці, котрі не згідні з розробленням детального плану території у районі вул. Б. Януша, вул. Жовківської. «Мешканці звернулись на комісію, бо підозрюють можливу забудову території стадіону торговим центром або багатоповерхівками. Ми оглянули стадіон і рішення комісії є однозначним: ми проти будь-яких змін у детальному плані території. Там має бути виключно стадіон».

Як зазначила депутатка Львівської міської ради Оксана Рубай, спортивний об’єкт до 2013 року перебував в оренді ФК «Карпати», але далі угода не була продовжена.

«Місцеві мешканці стурбовані цією ситуацією, адже вони виросли на цьому стадіоні і хочуть, щоб і їхні діти на ньому займатись спортом. Цей спортивний об’єкт перебував в оренді ФК «Карпати» до 2013 року. Комісія перед собою поставила за мету з’ясувати дві речі: на чиєму балансі розташовані будівлі і які правові відносини «Карпат» з містом щодо стадіону», - розповіла депутатка.

Оксана Рубай у коментарі підкреслила, що винесене рішення двох комісії про призупинення дії щодо можливої забудови на стадіоні «Прогрес». «Ми хочемо організувати спільну зустріч мешканців, депутатів і відповідальних структурних підрозділів щодо напрацювання концепції розвитку стадіону».

Крім цього, як розповів Ігор Дякович, за результатами виїзного засідання гуманітарна комісія звернеться до управління земельних ресурсів, щоб воно надало вичерпну інформацію у чиїй власності перебуває земельна ділянка.

«Потрібно насамперед визначити статус земельної ділянки і якщо вона комунальна, то розробити проект модернізації стадіону «Прогрес», - підкреслив Дякович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: