У Львові відкриють перший в Україні унікальний йога-парк (фото)

iohapark-140365d616a59cf8ff20c62dbbe4a800
Фото з сайту ЛМР.

Вже в п’ятницю у Львові відкриють перший в Україні йога-парк. В парку встановлено багато різних споруд для заняття йогою, а також арт-об’єкти.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

В п’ятницю, 21 червня, до Міжнародного дня йоги в Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відкриють перший в Україні йога-парк. Його було реалізовано за кошти Громадського бюджету. Сучасний простір здорового дозвілля передбачає галявину для занять йогою, йога-лавки, йога-гамаки, арт-об'єкт на тему йоги тощо. Площа йога-парку — близько 130 кв м.

Фото з сайту ЛМР.

«Це проект-переможець Громадського бюджету 2017 року. Він успішно пройшов експертну оцінку, був допущений до голосування, набрав 567 голосів та став переможцем. Вартість проекту була до 300 тисяч гривень» — розповідає начальник відділу громадського партнерства управління „Секретаріат ради“ Львівської міської ради Орест Файфурка.

Інструктори йоги з усіх шкіл нашого міста проводитимуть тут відкриті безкоштовні заняття, майстер-класи з різноманітних стилів і напрямів йоги для людей різного віку. Жителі міста зможуть також і самостійно практикувати фізичні вправи.

Фото з сайту ЛМР.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: