У Львові затримали «мінера»-рецидивіста

preview_w698zc0
Фото з відкритих джерел.

Зловмисника, який повідомив про замінування відділення Ощадбанку, а також причетний до аналогічного злочину, вже затримано.

Про це повідомили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

19 червня, близько 08.38 год., на телефон «101» диспетчера ОКЦ ГУ ДСНСУ у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про замінування відділення «Ощадбанку» на вул. Суботівській, 7 Залізничного району. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці ймовірного замінування працювали підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій …».

«О 09.45 год. обстеження завершено. Вибухового пристрою не виявлено», - йдеться у повідомленні.

Особа, яка надала хибне повідомлення про замінування Ощадбанку, встановлена. Це 23-річний мешканець Львова. Чоловік також причетний до скоєння аналогічного злочину.

За цими фактами вже відкриті кримінальні провадження за ч.1 та ч.2 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. Мешканцю Львова загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: