Зона ООС: один український боєць загинув, є поранені і травмовані

64648099_611038289388791_1649148578444083200_n

18 червня збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню.

З них чотири рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм.

Про це повідомили у штабі ООС.

«Противник також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», – повідомляє прес-центр.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник 5 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: район населеного пункту Авдіївка – з мінометів калібру 82 мм; околиці Красногорівки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; Верхньоторецьке – зі стрілецької зброї; поблизу Пісків – з міномету калібру 120 мм; Водяне – зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні 6 разів: район населеного пункту Луганське – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; двічі Новолуганське – з автоматичних гранатометів; поблизу Травневого – з автоматичних гранатометів; двічі Троїцьке – з мінометів калібру 82 та 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«За минулу добу троє українських захисників отримали поранення, ще два чоловіки - бойові травмування. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям», – повідомили у прес-центрі ООС.

Втрати противника уточнюються.

Від початку поточної доби ворог тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» ворог здійснив три обстріли позицій українських захисників: поблизу населеного пункту Новолуганське – з гранатометів різних систем; в районі Лебединського – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; Мар’їнка – стрілецька зброя.

За поточну добу один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: