На Жовківщині судитимуть двох чоловіків, які закопували біля Боянця тваринні рештки

366
Фото з відкритих джерел.

Червоноградська прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти проти двох чоловіків, які підозрювались у забрудненні земель відходами, шкідливими для здоров’я людей та довкілля.

Червоноградська прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти проти двох чоловіків, які підозрюються у забрудненні земель відходами, шкідливими для здоров’я людей та довкілля.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Місцева прокуратура скерувала до суду два обвинувальних акти стосовно 29-річного та 28-річного уродженців Жовківського району. Вказані особи підозрюються у забрудненні земель шкідливими відходами.

«Встановлено, що 12 червня цього року один із чоловіків вивіз рештки тваринного походження в урочище Станіслівка поблизу села Боянець та закопав. Аналогічні дії 13 червня вчинив і інший зловмисник. Внаслідок цього у ґрунті почали накопичуватись токсичні хімічні сполуки, хвороботворні бактерії та паразити, які можуть викликати захворювання у людей та шкодять довкіллю», – йдеться у повідомленні.

Дії правопорушників кваліфіковано за ч.1 ст.239 КК України — забруднення або псування земель. Стаття передбачає штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: