Поліцейські затримали львів'янина, який «замінував» рейсовий автобус на Тернопільщині

78375
Фото з відкритих джерел.

Особа фігуранта, який подзвонив на лінію «102» та повідомив про вибухівку, встановлена. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Тернопільській області.

Правоохоронці оперативно встановили особу «мінувальника». Ним виявився 31-річний мешканець Львова. В автобусі на момент його дзвінка перебувала рідна сестра. Через неприязні відносини з родичкою чоловік і скоїв протиправне.

Після отримання достатньої кількості доказів поліцейські Тернопільського відділення поліції оголосили підозру, згідно статті 259 - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.

Нагадаємо, подія трапилася 15 травня.  На лінію "102" надійшла інформація від чергового автовокзалу про те, що їм телефонував невідомий і заявив про вибухівку в автобусі Червоноград-Тернопіль. На момент дзвінка даний транспортний засіб перетинав село Ігровиця Тернопільського району. Транспорт зупинили і вибухотехніки перевірили його на наявність небезпечних предметів. Експерти нічого не виявили і автобус продовжив маршрут.

По даній справі триває досудове слідство. Відносно фігуранта вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: