Смерть Дмитра Тимчука: група «Інформаційний спротив» продовжить свою діяльність

7b559199-7904-4cbd-8e4f-1504acb62785

Група «Інформаційний спротив», засновником і координатором якої був загиблий 19 червня народний депутат Дмитро Тимчук, продовжить свою діяльність.

Про це йдеться у поширеній заяві ІС.

Текст заяви публікуємо повністю.

«19 червня трагічно загинув один з координаторів та співзасновників групи «Інформаційний спротив», народний депутат України та підполковник запасу Збройних Сил України, військовий журналіст Дмитро Тимчук.

Група «Інформаційний спротив» та колектив Центру військово-політичних досліджень висловлюють з цього приводу глибоке співчуття усім рідним і близьким нашого друга та колеги.

Дмитро завжди був справжнім професіоналом. Він назавжди залишиться в нашій пам’яті як людина твердих патріотичних переконань, непохитних моральних принципів, якими він ніколи не поступався. Саме завдяки людським і професійним якостям Дмитра вдалося зібрати однодумців, які з самого початку російської агресії і до цього дня захищали Україну на інформаційному фронті. Його життєвий та професійний шлях був сповнений вагомих досягнень на користь своєї Батьківщини. Ми пам’ятатимемо його як чесну, порядну людину і справжнього офіцера.

Ми понесли непоправну втрату, але ми не збираємося припиняти свою діяльність на користь Україні.

Дмитро завжди був сповнений нових ідей і творчих планів. І ми продовжимо справу, яка була сенсом його життя.

Група «Інформаційний спротив» і надалі усіма силами відстоюватиме національні інтереси України. І ми обов'язково реалізуємо всі задуми, до яких мав відношення наш загиблий колега.

Група «Інформаційний спротив» щиро вдячна усім, хто висловив нам, рідним, близьким та друзям Дмитра в цей важкий час слова підтримки та співчуття.

Звертаючись до вітчизняних та закордонних ЗМІ, а також всіх тих, кого не залишила байдужими ця трагедія, просимо не поширювати домислів про її причини та обставини. Вважаємо необхідним дочекатися офіційних результатів слідства. Просимо поставитися до цього прохання з розумінням та повагою».

Нагадаємо, вчора у Києві, в квартирі знайшли мертвим народного депутата Дмитра Тимчука. Поліція розглядає три версії його загибелі.

Згодом стало відомо, що з помешкання нардепа зникли ювелірні вироби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: