У Львові стартує конкурс «Ровером по Розточчю»

1454518_1561036426_613x344.8125_3_0

Автори кращих робіт отримають від Львівської обласної державної адміністрації символічні подарунки, а їх роботи візьмуть участь у виставках під час проведення екологічних заходів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, спільно з природоохоронними установами області, розпочинає конкурс «Ровером по Розточчю». Роботи приймаються до 16 серпня.

«Прийняти участь у конкурсі можуть брати всі охочі. На конкурс подають малюнки, фотографії, вірші оповідання та відеороботи присвячені природі регіону Розточчя та можливостям його туристичного потенціалу, зокрема велотуризму, як екодружньому виду туризму в межах регіону Розточчя, який багатий на веломаршрути та об’єднує дві країни – Польщу і Україну», - йдеться у повідомленні.

Для участі у конкурсі потрібно надіслати роботи та інформацію про автора на поштову адресу департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА (79026, м.Львів, вул.Стрийська, 98) зазначивши на листі: конкурс «Ровером по Розточчю» та їх електронний варіант на електронну скриньку: [email protected] — малюнки і фотоматеріали обов'язково повинні бути подані організатору у паперовому варіанті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: