У Трускавці відбудеться Форум розвитку Карпат

1717171717171717171717171717karpaty17life17

Із 25 по 27 червня у Трускавці триватиме IV Форум місцевого розвитку, який щороку присвячений проблемам Карпатського регіону, повідомляє прес-служба ЛОР.

Цьогоріч на Форумі говоритимуть про розвиток Карпатського краю, стратегію, секторальну підтримку, використання елементів партнерства та співпраці для розвитку територій. Окремою дискусією планують обговорити економічний розвиток.

Провідною ідеєю Форуму стане «Карпатський прорив: партнерство задля регіонального розвитку». Він передбачає спільні зусилля як областей Карпатського регіону, так і центральних органів влади, аби розробити пілотну програму підтримки Українських Карпат у майбутній фінансовій перспективі Європейського Союзу.

До обговорення мають залучити мешканців Трускавця, а для учасників із дітьми організують Олімпійський день. Ввечері 26 червня на центральній площі Трускавця відбудеться святковий концерт, у якому візьме участь оркестр Національної академії сухопутних військ.

На Форумі очікують понад 400 учасників, серед яких представники влади, місцевого самоврядування, дипломати, бізнесмени та закордонні делегації. У програмі заплановано близько 20 панельних дискусій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: