Для дітей сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування організували табір

k1600untitled81-de8b8f28c322c2059b314150d2af269a

17-20 червня у Брюховичах відбувся табір для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. Для прийомних батьків та батьків-вихователів відбувся табір «Разом краще».

17-20 червня, у Брюховичах відбувся табір для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. Для прийомних батьків та батьків-вихователів відбувся табір «Разом краще».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Програма табору поєднала відпочинок та навчання для батьків і активні розваги та заняття із життєвих навичок для дітей. Для максимального комфорту дітей об’єднали у 5 вікових груп, із якими щоденно працювали 10 представників громадської організації. Молодші діти проводили час за веселими іграми, арт-терапевтичними заняттями. Сім’ї змагалися у спортивному квесті, грали у футбол та волейбол, лазертаг та пейнтбол», - йдеться у повідомленні.

Особливим гостем табору був Теймураз Гогітідзе — професійний музикант, тренер, барабанщик гурту Atmasfera. Він виступив із захоплюючим барабанним шоу, яке об’єднало усіх у великий злагоджений оркестр із 60 барабанів і викликало бурю позитивних емоцій і в дорослих, і в малих.

Окрім цього, батьки-вихователі та прийомні батьки мали змогу пройти тренінговий курс, поспілкуватися між собою та просто відпочити від щоденного догляду за дітьми.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: