Міністра освіті не пустили в львівську школу, де вона раніше працювала

Grinevich-Liliya
Фото з відкритих джерел.

Школа, в якій міністр освіти Лілія Гриневич раніше працювала вчителем біології, відмовила у перевірці впровадження реформи. Чиновниця з управління вимагала написати лист та отримати дозвіл міського голови.

Фото: Школа №7.

Про це повідомляє Лілія Гриневич, міністр освіти та науки України на своїй сторінці у Фейсбук:

«Мене як міністра освіти і науки, вперше чиновниця від освіти міста Львова не пустила у школу поговорити з тренерами Нової української школи та перевірити впровадження реформи. Я три роки постійно у відрядженнях, намагаючись згуртувати спільноти вчителів, директорів, тренерів НУШ навколо реформи, бо ми всі співвідповідальні за успіх і продовження НУШ.

Як ці зустрічі проходять - подивіться ФБ Міністерство освіти і науки України, там є відповідні онлайн трансляції. З кожного міста і школи я привожу в МОН зауваження до запровадження реформи щодо навчання вчителів, якості закупленого обладнання, методичної підтримки шкіл. Потім ми з цим працюємо для корекції процесів», - пише Лілія Гриневич.

Але політичній доцільності байдуже на реформи. Особливо неприємно те, що це школа, в якій я була вчителем біології. Я все одно зустрінусь із педагогами. Вони самі прийдуть на зустріч на іншому майданчику, хоча з огляду на логістику візиту це буде не зручно».

Менше ніж за годину пост набрав понад 250 реакцій від користувачів соціальної мережі та майже 60 коментарів, в яких люди майже щохвилини публікують свої думки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: