На Львівщині зловмисниця, яка вигадала про своє викрадення, може на два роки сісти до в’язниці

_101255942_p065rcb4
Фото з відкритих джерел.

Поліцейські викрили жінку, яка вигадала історію про своє викрадення. 

Поліцейські викрили жінку, яка вигадала історію про своє викрадення.

Про це, сьогодні, 20 червня, повідомляє відділ комунікації Львівської поліції.

Вчора в Буське відділення близько 13.10 звернулась мешканка району, яка повідомила про викрадення її 37-річної невістки із зупинки громадського транспорту. Працівники поліції, виїхали на місце події та виявили потерпілу в хащах неподалік села, в якому вона проживає.

«Жінка заявила, що троє невідомих чоловіків в масках затягнули її в автомобіль «ВАЗ» та, погрожуючи фізичною розправою, зв’язали руки скотчем. Пізніше зловмисники викинули її з машини на околиці села та поїхали геть», - йдеться у повідомленні.

За фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.146  - незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Поліцейські розпочали комплекс дій щодо  розшуку автомобіля та встановлення осіб зловмисників.

Згодом правоохоронці з’ясували, що історію про власне викрадення жінка вигадала, щоб змусити свого чоловіка змінити місце проживання. За скоєне кримінальне правопорушення, передбачена ч.1 ст.383 - завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину, яке карається позбавленням волі до двох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: