Старий термінал аеропорту «Львів» буде обслуговувати рейси Жуляни – Львів

lvivaero2-1200x500
Фото з відкритих джерел.

Рішення щодо використання приміщення старого терміналу було прийнято у зв’язку з перевантаженням зони прибуття нового терміналу у піковий період пасажиропотоку, який у літній сезон є кожного дня з 11 до 17 години.

 

Про це повідомляє прес-служба міжнародного аеропорту «Львів».

 З 24 червня 2019 року рейси №MSI263/MSI265 авіакомпанії «Мотор Січ» за маршрутом Київ (Жуляни) – Львів будуть здійснюватися у старому терміналі аеропорту. Увійти до терміналу можна буде з перону через двері суміжні з ВІП-залом у лівому крилі будівлі.


«Старий термінал зараз використовується для обслуговування спеціальних та ВІП-рейсів. Водночас він переобладнується для роботи з внутрішніми перевезеннями, перший з яких, власне, стартує з наступного понеділка. Також він буде залучений для чартерних рейсів, робота з якими розпочнеться через два-три тижні», - йдеться у повідомленні.


На даний момент у терміналі «А» є лише дві стрічки для видачі багажу: по одній для міжнародних та внутрішніх рейсів. Проте перемістивши частину пасажиропотоку у старий термінал, вдасться використати обидві з них для обслуговування міжнародного сполучення.


Окрім цього, почалась робота над запуском ще однієї багажної стрічки та збільшення довжини двох існуючих. Наразі розробки перебувають на стадії проектування та формування технічних завдань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: