В Україні створять медичні війська

64787481_341158079890875_5981522256453435392_n

Сьогодні, 21 червня, у Києві відбувся випуск 145 слухачів Української військово-медичної академії.

Про це повідомляє Армія Inform.

Випускники вишу отримали посвідчення про закінчення клінічної ординатури за спеціалізацією «хірургія», «анестезіологія», «терапія», здобуття повної вищої освіти в галузі знань «Воєнні науки» й кваліфікації офіцера військового управління оперативно-тактичного рівня, а також дипломи магістра за спеціалізацією «Організація медичного забезпечення військ».

Двоє вихованців академії удостоєні «золотої медалі». Ще 14 офіцерів отримали дипломи з відзнакою.

З урочистою подією випускників привітали керівництво Головного військово-медичного управління ЗС України, Української військово-медичної академії, представники духовенства, рідні та близькі. Вони побажали військовим медикам миру, добра, натхнення й успіхів у подальшій службі.

– На жаль, уже кілька років поспіль випуски слухачів відбуваються в умовах агресії Російської Федерації проти України. Військові медики з перших днів війни у строю і рятують наших воїнів. Нині тривають реформи в Збройних Силах та безпосередньо в медичній службі. Ми поставили за мету – створити медичні війська України. Такий підхід покращить нашу спільну роботу. Перші кроки вже зроблені. Будьте гідними високого звання захисника України та військового медика, – наголосив начальник Головного військово-медичного управління ЗС України генерал-майор медичної служби Ігор Хоменко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: