У Львові водій "Jeep" ледь не протаранив авто патрульних (відео)

policiya_lviv_0
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Напередодні вночі, екіпаж патрульної поліції рухався по вулиці Генерала Чупринки, як раптово, водій автомобіля Jeep, який був припаркований, не переконавшись в безпечності маневру, не включивши світловий покажчик повороту, різко здійснив рух в сторону службового автомобіля поліції.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Патрульна відреагувала та уникнула зіткнення. Інспектори поспілкувалися з водієм автомобіля Jeep та за результатами розгляду справи про вчинене адміністративне правопорушення склали протокол за ч.4 ст.122 КУпАП (Створення аварійної обстановки, а саме: водій примусив іншого учасника дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян).

Крім цього у водія не було всіх необхідних документів для керування автомобілем, а тому на нього винесли постанову за ст.126 КУпАП.

Протокол передадуть в суд, для вирішення справи по суті. Санкція статті тягне за собою накладення штрафу в розмірі сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: