У Львові на вулиці Замарстинівській завершили заміну колектора

dsc2055-fad797e5490b5acc4d90ab73c888cb6c

До кінця цього року планується повністю завершити ремонтні роботи на ділянці вулиці Замарстинівської: від вулиці Липинського до вулиці Гайдамацької.

Про це повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

Продовжуються роботи з реконструкції вул. Замарстинівської, на ділянці від вул. Липинського до вул. Гайдамацької. Дорога залишиться у тих відстанях, яких була до ремонту. Вона буде вимощена бруківкою. Вся бруківка, яка була демонтована, використовується для замощення дорожнього покриття. Вже зараз можна побачити, як вулиця буде виглядати в майбутньому.

«Станом на сьогодні прокладено 343 метрів каналізаційного колектору діаметром 1600 міліметрів на ділянці від вулиці Липинського до вулиці Гайдамацької. На ділянці від вулиці Липинського до вулиці Торф’яної завершено влаштування каналізаційних колекторів – прокладено 138 метрів каналізаційного колектору діаметром 800 міліметрів та 15 метрів діаметром 400 міліметрів. На даний час на цій ділянці виконується підключення будинків та ринв до каналізації», – йдеться у повідомленні.

Наразі прокладено 480 метрів водопроводу діаметром 160 міліметрів до вулиці Дашкевича; прокладено трамвайну колію, довжиною 295  метрів до вулиці Баронча; укладено плити під трамвайну колію 620 квадратних метрів до вулиці Баронча; замощено трамвайну колію і проїзну частину бруківкою площею 1320 квадратних метрів до вулиці Баронча; замощено тротуари до перехрестя з вулиці Баронча. Зараз проводяться роботи по влаштуванні піщано-щебеневої основи під трамвайні колії на ділянці від вулиці Баронча до вулиці Циганівка. Закінчити роботу над об’єктом планують до кінця цього року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: