У Львові обговорять проект змін до плану території

DSC_0926
Фото з відкритих джерел.

З 25 червня до 25 липня 2019 року у Львові відбудеться громадське обговорення з приводу врахування громадських інтересів під час розроблення проекту внесення змін до детального плану території, обмеженої проспектом Чорновола й вулицями Липинського, Замарстинівською та Хімічною.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

8 липня 2019 року відбудеться громадське слухання проекту детального плану території. Місце проведення — Палац культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича. Початок обговорень о 18:00.

«Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати включно до 25 липня 2019 року до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення», - йдеться у повідомленні.

Підставою для розроблення проекту є рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №539 від 25 травня 2018 року. Замовник детального плану території — управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІПМ «Містопроект.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: