П’ятьом охоронцям львівського ресторану загрожує до п’яти років позбавлення волі за вбивство

978333
Фото з відкритих джерел.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області п’ятьом охоронцям одного з відомих львівських ресторанів повідомлено про підозру у вчиненні ними злочину, передбаченого ч.1 ст. 28, ч.1 ст. 119 КК України  - вбивство через необережність, вчинене групою осіб без попередньої змови між собою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що інцидент стався минулого року, 9 квітня, поблизу одного із ресторанів, розташованого у Личаківському районі м. Львова. Того дня вказані особи поблизу входу у ресторан-пивоварню застосували фізичне насильство до одного із відвідувачів. Чоловіки заломлювали потерпілому руки за спину, наносити удари руками та ногами по тілу.

Крім цього, притисли обличчям до асфальтного покриття та утримували упродовж декількох хвилин. В результаті таких дій у потерпілого настала механічна асфіксія, яка і стала причиною смерті.

За результатами роботи правоохоронних органів та проведених слідчих дій зловмисникам повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту та застави.

Наразі триває досудове розслідування, проводяться необхідні слідчі дії. Через скоєне чоловікам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: