Половина українців підтримують автономію ОРДЛО у складі України, – соцопитування

14_main_big
Фото з відкритих джерел.

Майже половина українців підтримала б рішення про надання автономії у складі України територіям окупованого Донбасу заради припинення вогню.

Про це свідчать презентовані в Києві результати опитування, проведеного 13-19 червня центром «Соціальний моніторинг» та Українським інститутом соціальних досліджень ім. О. Яременка, передає УНІАН.

За результатами опитування, 49,5% українців підтримали б рішення про надання автономії у складі України непідконтрольним територіям Донецької та Луганської областей для припинення бойових дій і мирного врегулювання конфлікту на Донбасі (впевнені, що підтримали б - 20,4%, скоріше підтримали б - 29,1%), не підтримали б - 30,7% (впевнені, що не підтримали б - 17,5%, скоріше не підтримали б - 13,2%). 19,8% зазначили, що їм важко відповісти на це питання.

Опитування з 13 по 19 червня проводили центр «Соціальний моніторинг» та Український інститут соціальних досліджень ім. О. Яременка серед населення України віком від 18 років. Загалом у дослідженні взяли участь 3013 респондентів. Стандартна похибка - 1,8%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: