СБУ затримала підприємця, якого підозрюють у спробах повалення конституційного ладу

Araik
Фото з відкритих джерел.

19 червня слідчі СБУ затримали Араїка Амірханяна за підозрою у фінансуванні дій, спрямованих на повалення конституційного ладу.

Про це повідомили в СБУ.

Зазначається, що Амірханяна затримали за підозрою у фінансуванні дій, спрямованих на повалення конституційного ладу з корисливих мотивів, організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України та заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом шахрайства

Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У подальшому було встановлено, що Амірханян також причетний до вчинення інших злочинів на території України, у тому числі поєднаних з насильством над потерпілими.

«У разі наявності інформації про обставини вчинення Амірханяном А.Х. злочинів, потерпілим особам та свідкам протиправних подій прохання звертатись до приймальні Головного слідчого управління СБ України, за телефоном: 044-255-84-88 або безпосередньо до слідчого за телефоном: 044-255-52-63», – йдеться у повідомленні.

Довідка

Араїк Хачікович Амірханян – український підприємець вірменського походження, фактичний власник компанії «Полтавабудцентр», яка є фігурантом низки резонансних справ у дорожній галузі.

Діяльність Араїка Амірханяна неодноразово привертала увагу правоохоронців. У 2017-му році Нацполіція оголосила підприємця у розшук, а СБУ провела масштабні обшуки на його підприємстві. Сам підприємець від слідства переховувався.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: