У Львові хочуть заборонити закупівлю маршруток без кондиціонерів

GNaueT50Z4a46rfH7YKC.r695x430
Фото з відкритих джерел.

Львівську міську раду просять заборонити закупівлю громадського транспорту з відсутніми системами кондиціонування та опалення.

Про це повідомляє видання «Львівський портал».

Відповідну петицію сьогодні, 25 червня, зареєстрували у єдиній системі електронних петицій. Автором петиції є львів’янин та редактор інформагенції «Гал-інфо» Андрій Маринюк. Він зауважує, що влітку львівські маршрутки перетворюються на справжнє пекло, адже температура сягає аж до 40 градусів. Відтак він просить, аби мерія не купувала громадський транспорт, в якому немає кондиціонерів та системи опалення.

«З метою збереження здоров’я пасажирів та забезпечення їх комфорту пропоную заборонити закупівлю нових транспортних засобів для міста Львова, якщо в них відсутня встановлена заводська система кондиціонування та опалення», – йдеться у тексті петиції.

Також Андрій Маринюк пропонує ввести знижувальний коефіцієнт вартості проїзду для транспорту, в якому відсутнє опалення в зимовий період чи кондиціонування – в літній.

Зазначимо, для того, аби цю петицію розглянула Львівська міська рада, потрібно зібрати 500 голосів. Збір підписів триватиме до кінця серпня. Підписатись під петицією можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: