У Трускавці відкрився IV Форум місцевого розвитку

IMG_4739

У Трускавці розпочався триденний IV Форум місцевого розвитку, організаторами якого є Львівська обласна рада, Асоціація Єврорегіон  «Карпати – Україна», Асоціація Місцевих Рад «Ради Львівщини».

У Трускавці розпочався триденний IV Форум місцевого розвитку, організаторами якого є Львівська обласна рада, Асоціація Єврорегіон  «Карпати – Україна», Асоціація місцевих рад «Ради Львівщини».

Цьогорічний Форум пройде під гаслом «Карпатський прорив: партнерство задля розвитку». Він зібрав понад 400 учасників – представників виконавчої та законодавчої влади, місцевого самоврядування, закордонних гостей та партнерів, дипломатичного корпусу, бізнесу.

«Ці три дні ми будемо працювати не лише над традиційними для форуму карпатськими темами – як нам краще збудувати мережі партнерства і налагодити співпрацю. Ми зачіпатимемо економічні  теми. І з врахуванням вимог часу стартуємо з пленарної дискусії на тему євроатлантичної інтеграції. Для нас, ініціаторів Форуму, гасло «Карпатський прорив» – це мета, бо ми на порозі до нової європейської перспективи. Без руху до ЄС і НАТО нам не вирішити питання власного розвитку і безпеки», - заявив під час відкриття ініціатор Форуму, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Впродовж трьох днів на Форумі відбудеться 20 панельних дискусій, на яких виступлять 80 спікерів.

Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: