Завтра на Львівщині поховають Анатолія Сорочинського, який загинув на Донбасі

1049025

У селі Підрясне на Яворівщині поховають Анатолія Сорочинського, який загинув на Донбасі.

Про це повідомили в ЛМР.

Нагадаємо, у суботу, 22 червня, у зоні проведення ООС загинув львів’янин Анатолій Сорочинський. 30-річний військовослужбовець проходив службу у 24-ій окремій механізованій бригаді ім. Короля Данила.

За бажанням рідних поховають бійця завтра, 26 червня, у с. Підрясне Яворівського району Львівської області.

Прощання з Героєм відбуватиметься з 10.30 год. у Храмі Покрови Пресвятої Богородиці у с. Підрясне Яворівського району Львівської області. Відтак об 11.00 год. відбудеться Чин похорону. Поховають Анатолія Сорочинського на цвинтарі у с. Підрясне, де о 12.15 год. відбудеться Чин погребення.

«У суботу, 22 червня, у зоні проведення ООС загинув боєць Сорочинський Анатолій Ярославович. 30-річний військовослужбовець з позивним «Жмурик» проходив службу у 24-й окремій механізованій бригаді ім. короля Данила, на війну пішов ще у 2015 році добровольцем у складі «Айдару».

Боєць підірвався на протипіхотній міні близько 18 години. Для того, щоб вивезти тіло з небезпечної зони, було задіяно пошукову групу з 7 осіб.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять вірним синам України!» – йдеться у повідомленні Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: