Обласна клінічна лікарня змінює прописку з львівської на великолюбінську, — Гірняк

64822733_872359756435924_5742279392516636672_o
Зображення: facebook.com/girnjak/

На базі Великолюбінської міської лікарні відкриють сучасне реабілітаційне відділення Львівської обласної клінічної лікарні. 

Про це йдеться на офіційній-сторінці у Facebook заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка.

«Дякую управлінню комунальної власності Львівської облради за оперативність. Обласна клінічна змінює прописку з львівської на великолюбінську. Вже незабаром місцева громада отримає суттєві надходження до своєї казни, а громада Львівщини - сучасний реабілітаційний центр. Йдемо в правильному напрямку», - йдеться в повідомленні Володимира Гірняка.

Перереєстрація дозволить податок із доходів фізичних осіб обласної клінічної сплачувати до казни Великого Любіня. Натомість Великолюбінська селищна рада гарантує 50% ПДФО спрямовувати на покращення матеріально-технічного стану відділення реабілітації.

Як повідомив  Володимир Гірняк в коментарі ІА Дивись.info, процедуру з перереєстрації тривала вже досить довгий період часу.

«Я радий, що до мене звернувся міський голова Великого Любеня, і дуже оперативно відреагувало управління комунальної власності Львівської обласної ради. Це було буквально до 10-ти днів. Така перереєстрація тягне за собою зміну юридичної адреси, відповідно в іншому місці буде сплачуватися прибутковий податок громадян. Це можна робити як виняток, в цій ситуації такий виняток є можливий по тій простій причині, що ми розуміємо куди підуть кошти. Є приміщення яке завжди використовувалося під медичні цілі, але зараз не використовується і належить до обласної клінічної лікарні на території Великого Любеня, де міський голова має бажання зробити реабілітаційне відділення для осіб, які перенесли інсульт.

Великий Любінь - це колись був дуже великий курорт, тому це дуже добре що він починає відновлюватися. І ці кошти, а це більше 12 мільйонів гривень, підуть у бюджет громади», - розповів Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: