Вбивство п’ятирічного хлопчика: зброю, з якої стріляли, досі не знайшли

12fb280163e5e4cdd0d99b553ac05a99_1511359749_extra_large
Фото з відкритих джерел.

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що правоохоронці досі не знайшли зброю, з якої поліцейські застрелили 5-річного Кирила Тлявова у Переяслав-Хмельницькому.

Про це він сказав у ході брифінгу, передає РБК-Україна.

Так, Труба заявив про дії щодо «умисного знищення знаряддя вчинення злочину».

«Зараз основна наша мета – це встановлення зброї, з якої було вчинено постріли. Зброя на цей час не встановлена. Місцезнаходження – не встановлене, тому що серед осіб, які можуть бути причетні до вчинення цього злочину, є працівники правоохоронних органів. Тут суб’єкт, який діяв умисно на знищення знаряддя вчинення злочину», – підкреслив очільник бюро.

При цьому директор територіального управління ДБР у Києві Руслан Марчук зазначив, що правоохоронці встановили тип зброї, з якої стріляли, та вилучили кулю. Наразі слідчі дії та експертизи у цьому провадженні іще тривають.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд прийняв рішення залишити під вартою Володимира Петрівця - одного з підозрюваних у справі про стрілянину по 5-річній дитині під Києвом.

ДБР допускає, що в дитину вистрілили з дрібнокаліберної гвинтівки.

Крім того, глава Держбюро розслідувань Роман Труба повідомив, що було відкрито кримінальне провадження за фактом можливого умисного приховування вбивства 5-річного Кирила Тлявова співробітниками поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: