Як на Львівщині спалили 35 кілограмів наркотиків (фото)

DSC_0548 (1)

Сьогодні, 26 червня, спеціально створена комісія спалила наркотичні та нарковмісні засоби, психотропні речовини, прекурсори а також обладнання для їх виготовлення, вилучені з незаконного обігу.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

У вогні згоріло близько 35 кілограмів рослинних та синтетичних наркотичних засобів, нарковмісних та психотропних речовин, зокрема амфетамін, бупренорфін, трамадол, рослини маку, канабісу та конопель, макова соломка, опій та інші.

«Знищені наркотичні речовини були вилучені під час досудових розслідувань у 160 кримінальних провадженнях, відкритих за ознаками злочинів, пов’язаних з наркотиками. У цих провадженнях оголошено про підозри більше ніж 190 особам. Загальна вартість утилізованого, за цінами «чорного» ринку, становить більше восьмиста тисяч гривень», - розповів голова комісії Микола Самарчук.

Знищення наркотиків здійснювались на підставі рішень судів, які набрали чинності. Під час утилізації поліцейські також спалили обладнання, призначене для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: