Шевченко відмовився йти на парламентські вибори

Шевченко зняв свою кандидатуру та не йтиме на позачергові парламентські вибори 21 липня 2019 року. Про це він заявив у своєму відео, яке опублікував у соцмережі Фейсбук. Також повідомив, що підтримує кандидата від «Слуги народу». 

«З перемогою на президентських виборах Володимира Зеленського ми отримали надію на позитивні зміни, на те, що ми разом, спільною працею і спільною волею, отримаємо нову якість нашої держави, нову якість наших міст та сіл. Я на цих виборах однозначно підтримував і буду підтримувати новообраного президента. Партія «Слуга народу» в формуванні своєї команди пішла шляхом повного оновлення та перезавантаження всього політикуму України. І це вигідно відрізняє її від інших політичних сил», - так Шевченко пояснив своє рішення.

Попри те, що зареєстрований кандидат та народний депутат Олександр Шевченко вирішив підтримати висуванця партії «Слуга народу», він не планує залишати політику.

«Хочу надалі бути ще ефективнішим і спрямувати весь свій потенціал на розвиток як Івано-Франківська, Прикарпаття, так і всієї України. Саме тому я, де буду вам максимально потрібен», – зазначив він у зверненні.

Олександр Шевченко – український підприємець, громадський діяч, політик. Автор ідеї, засновник та колишній директор гірськолижного курорту «Буковель». Нардеп України 7-го (2014) та 8-го скликань. Кандидат у президенти України на виборах 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: