У Львові зіграли у вуличний хокей із канадцями

6514107321080971828183172998279212927811584n-b9e60ceec5ecec0fe9ae7724aad2dad1

Сьогодні у Львові — День Канади. З нагоди свята, у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбувається вже традиційний вуличний хокей.

Про це повідомили в ЛМР.

Серед 10 команд, які борються за першість, — представники посольства Канади в Україні, засобів масової інформації, Збройних Сил України та Канади, місцевого самоврядування та приватних компаній. Офіційний старт хокейному поєдинку дали міський голова Львова Андрій Садовий та посол Канади в Україні Роман Ващук.

«Надзвичайно велика приємність — бути тут уже вдруге, на цьому вуличному хокеї у Львові. Це символ спортивної дружби Канади й України, а також військового побратимства між нашими членами навчальної місії та українськими військовими одиницями й академією імені Сагайдачного. Міська рада Львова завжди уможливлює наші спільні святкування, — зазначив Роман Ващук. — Турнір показує спільні точки дотику. Наші військові — канадські та українські — разом навчаються, тренуються, виробляють певний командний дух, і тут його можна по-різному розіграти в такому форматі».

Після вітальних слів та виконання державних гімнів обох країн, Андрій Садовий та Роман Ващук офіційно вкинули шайбу та передали хокейне спорядження українській команді.

До слова, у поєдинку зійшлись посольство Канади та представники ЗМІ, компанія EPAM та Школа хокею, Збройні сили Канади та Збройні Сили України, представники місцевого самоврядування Львова та компанія SoftServe, Патрульна поліція Львівської області та компанія Leya Tur.

Нагадаємо, це вже вдруге у Львові святкують День Канади. Вперше його відзначили в липні 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: