У Яворові встановлять національний рекорд з виконання попурі пісень Івасюка

933546

28 червня, у День Конституції України, на Літній сцені РНД «Сокіл» м. Яворова відбудеться І районний фестиваль сучасної української пісні «У долі своя весна», присвячений Володимиру Івасюку.

Під час фестивалю встановлять Всеукраїнський рекорд з виконання попурі пісень Володимира Івасюка за участю військових оркестрів.

Фестиваль, за словами організаторів, має на меті вшанування пам’яті видатного українського композитора і поета Володимира Івасюка, популяризувати його музичну спадщину, внесок у розвиток національної культури і мистецтва, а також пошук і відкриття творчо обдарованих виконавців та авторів української пісні.

Програма

19:00-20:00 Гала-концерт переможців фестивалю та нагородження

20:00-21:00 Концертна програма від запрошених гостей : Маріанна Ільків-  поетеса, композитор , солістка вищої категорії  військового духового оркестру Національної академіі сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного,засновниця Мистецької школи " ILkiv School", відома українська співачка та мистецька школа «ILkiv school”,дует «GLORIA»,Вікторія Козак ,школа танцю «Едельвейс»,модельної школи «ModЕльфик».

Хедлайнер фестивалю –  Софія Федина – українська співачка і телеведуча, активний громадський діяч (голова Світової федерації українських лемківських об'єднань, ГО «Українська справа», член обласного проводу Конгресу українських націоналістів). Кандидат політичних наук (спеціалізація: міжнародні відносини та дипломатична служба). Доцент кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби Львівського національного університету імені Івана Франка і голос Майдану.

21:00- 21:20 Встановлення Всеукраїнського рекорду з виконання попурі пісень В.Івасюка за участю військових оркестрів 184 Навчального центру та 24 ОМБ.

«Я піду в далекі гори»

«Лиш раз цвіте любов»

«Водограй»

«Червона рута»

21:20-21:40 Виступ військових оркестрів

21:40-23:00 AFTER PARTY за участю гурту ПУШ-АП та Борислави Білозерківської

Адреса: Львівська обл.,м. Яворів вул. Івана Франка ,10

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: