На дорозі від Крижової до Городка проводять реконструкцію (фото)

41
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Розпочаті ремонтні роботи на ділянці реконструкції автомобільної дороги Т-14-25 Миколаїв — Городок — Жовква — Кам’янка-Бузька - Бібрка від с. Крижова до м. Городок.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Проектними рішеннями передбачено улаштування підсилення та поширення існуючої проїзної частини, з улаштуванням тротуарів, дощової каналізації, зовнішнього освітлення та ремонту існуючих штучних споруд. Ділянка дороги, що підлягає реконструкції, відповідає параметрам ІІІ категорії, після ремонту відповідатиме параметрам ІІ категорії.

В рамках реконструкції дороги планується також влаштувати транспортну розв’язку кільцевого типу на пересічені з автомобільною дорогою загального користування державного значення Н-13 Львів — Самбір — Ужгород.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Відновлювати дорожнє покриття автомобільної дороги Т-14-25 Миколаїв — Городок — Жовква — Кам’янка-Бузька — Бібрка розпочали ще у 2016 році в рамках Державного інвестиційного проекту “Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області”. На сьогоднішній день капітально відремонтовано ділянку дороги від с. В.Горожанка до смт. Комарно.

Цього року для реалізації проекту ремонтні роботи активно продовжуються.
Зараз, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області, підрядник виконує роботи з влаштування основи із щебенево-піщаної суміші для подальшого влаштування конструктивних шарів асфальтобетонного дорожнього покриття.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Сьогодні ремонтні роботи виконуються на ділянці між населеними пунктами Городок та Черлянське Передмістя. Попередньо вже виконані земляні роботи та фрезерування існуючого дорожнього покриття.

Відремонтована зазначена автомобільна дорога дозволить розвантажити кільцеву автомобільну дорогу міста Львова і тим самим підвищити рівень безпеки та зручності дорожнього руху. Крім цього, суттєво знизиться собівартість перевезення вантажів і пасажирів та час перебування їх в дорозі.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: