Міністр Полторак перевірив у Львові будівництво казарм покращеного планування

65512360_633422780496131_7060578402402566144_n

Міністр оборони України перевірив хід будівництва об’єктів військової інфраструктури у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді.

Про це повідомили у прес-службі бригади.

Сьогодні, 1 липня, в ході робочої поїздки Львівщиною під час відвідування 80 окремої десантно-штурмової бригади міністр оборони України Степан Полторак оглянув хід будівництва двох казарм покращеного планування для особового складу бригади. Під час спілкування з будівельниками міністр оборони України Степан Полторак відзначив, що будівництво знаходиться на завершальному етапі та уже цього і наступного місяця казарми покращеного планування для особового будуть здані в експлуатацію.

«Головним пріоритетом для вас відомства є забезпечення високого соціального захисту військовослужбовців, одне з таких питань це забезпечення житлом військовослужбовців військової служби за контрактом», – зазначив Степан Полторак звертаючись до особового складу військової частини.

Окрім приміщень для проживання, в процесі ремонту також знаходиться їдальня. Слід зазначити, що на території військової частини уже є триповерхова казарма покращеного типу, де проживають військовослужбовці військової служби за контрактом.

Фото прес-служби 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: