На Львівщині оштрафували колишнього екоінспектора

5cab58c5183561ef2d8b45ad
Фото з відкритих джерел.

Екс-держслужбовця Державної екологічної інспекції суд визнав винним у вчиненні чотирьох правопорушень, які пов’язані з корупцією.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

«Головний спеціаліст відділу екологічного контролю водних ресурсів та атмосферного повітря – державний інспектор з охорони навколишнього середовища вказаного відомства, порушив Закон України «Про запобігання корупції» та несвоєчасно, без поважних причин, подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за період, не охоплений раніше поданими деклараціями – перед звільненням», - йдеться у повідомленні

Окрім цього, встановлено, що обіймаючи іншу посаду у цій же структурі  - головного спеціаліста відділу екологічного та радіологічного контролю на митній території Львівської області, держслужбовець тричі не повідомив НАЗК про суттєві зміни у майновому стані.

Зокрема: про придбання авто «Mersedes Benz C250», вартістю більше 156 тисяч гривень, отримання понад 277 тисяч гривень доходу від продажу автомобіля «Volkswagen Passat» та про набуття у власність «Mersedes Benz 316 CDI» ціною у більш як 151 тисяча гривень.

За наслідками судових розглядів, чоловіка визнано винним та застосовано стягнення у вигляді штрафу. Рішення суду набрали законної сили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: