У Львові нетверезого водія Daewoo Lanos затримали очевидці ДТП

236989065
Фото з відкритих джерел.

Цієї ночі у Львові очевидці ДТП затримали нетверезого водія, який допустив зіткнення з двома автівками та намагався утекти з місця події.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

«Патрульні отримали виклик на вулицю Сосюри, по якій, зі слів заявника, їхав автомобіль Daewoo Lanos та здійснював аварійні ситуації. Патрульні прибули на місце події та побачили, що водія даного транспортного засобу вже намагаються затримати люди. Виявилося, що чоловік здійснив зіткнення з автомобілем Opel, а згодом і з автомобілем Daewoo», - йдеться у повідомленні.

Під час перевірки документів та з’ясування обставин ДТП, патрульні виявили, що водій знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. Нетверезий чоловік проявляв агресію. Патрульні доставили водія у відділ поліції.

Також за повідомленням поліції, цієї ночі на вулиці Дудаєва сталася ще одна ДТП за участю автомобіля Daewoo Lanos. Водій автівки не зміг впоратись з керуванням та виїхав на тротуар. Після чого здійснив зіткнення з металевою конструкцією.

Перевірка водія на стан алкогольного сп’яніння, показала вміст алкоголю – 1.11 проміле. Патрульні склали на водія протокол за вчинене ДТП, протокол за керування в стані сп’яніння та винесли постанову за відсутність всіх необхідних документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: