У Зеленського розповіли, як призначали голів ОДА

_107043231_unian_880991
Фото з відкритих джерел.

Всіх призначених голів облдержадміністрацій відбирали ейчари.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив глава офісу президента Андрій Богдан.

«Всі губернатори відібрані ейчарами. Оскільки йдуть вибори, немає можливості проводити якісь голосування. Хоча була класна ідея, але ми від неї відмовилися, – зробити референдум щодо обрання губернаторів», – зазначив Богдан.

Відповідаючи на питання про те, що майбутніх одеського і луганського глав ОДА – Андрія Андрейчикова і Віталія Комарницького – теж ейчари привели, Богдан сказав: «Одеський – це якийсь колега Володимира Олександровича. Було кілька варіантів, але найбільше підходить. Те, що в нього кидають какашки, абсолютно несправедливо. Луганського, по-моєму, так, ейчари привели. Мій заступник Трофимов може більш детально розповісти. Я лише узгоджував ті кандидатури, які надійшли. Я не розумію, в чому негатив».

За його словами, він не бачив, щоб Комарницький виступав за «русский мир», хоча «може щось пропустив». «А другий металобрухтом займався. Він порушував законодавство України? У людей є енергетика, бажання і можливість якийсь час жити за свої гроші і робити реформи», – додав Богдан.

При цьому глава офісу не відповів на питання, чи є у них проукраїнські погляди.

Журналіст проекту «Схеми» Наталія Седлецька заявила, що Андрейчик «поставляє металобрухт в невизнане Придністров'я, з чого годуються місцеві проросійські сепаратисти». Комарницький в минулому – член Партії регіонів, 12 років був ректором Луганського університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: