«Велосипедист врізався у вантажівку, яка пригальмовувала»: власник підприємства розповів деталі ДТП, в якій постраждав хлопець

1123431
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Керівник ПП «Рома» Роман Демчина повідомив деталі ДТП з вантажною машиною та велосипедистом, яка трапилася 19 червня у Сокалі.

Інформацію з роз'ясненням Роман Демчина розмістив на своїй сторінці у Facebook.

«Зі слів водія, він їхав на вантажній машині, повертав, включив відповідні знаки, на узбіччі стояла припаркована вантажна машина (не нашого підприємства). Водій збавив газ, взяв більший кут і у той момент, швидше за все, ззаду в нього «врізався» велосипедист. У водія це була «мертва зона», він не міг бачити, що відбувається у тій ділянці. Водієві почали кричати, що щось сталось, він одразу пригальмував і вибіг з авто подивитись, що там сталось. Наголошую, що колесом вантажівка на хлопця наїхати не могла. Вага пустої вантажної машини приблизно 13 тонн. Страшно уявити, що би було з дитиною після наїзду колесом вантажної машини, як розповідає мати хлопця», - написав Демчина.

Також він розповів про те, що в момент ДТП був закордон, а одразу після повернення відвідав постраждалого хлопцяв у лікарні.

«У момент ДТП я був за кордоном. Моїй доньці, Ярині Демчині, під постом мама хлопця написала гнівний коментар, мовляв, соромно має бути за такого батька, описала ситуацію дуже емоційно і однобоко, зробила мене винним у цій ситуації. Пише, що я навіть не поцікавився станом здоров`я її сина, хоча я просто фізично не міг бути біля її сина. Натомість представники ПП «Рома» ходили в лікарню, пропонували допомогу. Ярина написала, що як тільки тато приїде - ми одразу ж відвідаємо її сина.

От в суботу Ярина забрала мене з аеропорта і ми одразу поїхали в лікарню, перед тим ще купили хлопцеві пакет фруктів, йогуртів і т.д.

Зайшли в палату, там був потерпілий, його мама, тато і, ймовірно, сестра. Я з ним за руку привітався. Зазначу, що хлопець мужньо тримається. Незважаючи на травму щелепи, він міг розповісти свою версію.

Хлопець іде на поправку. Його мама дуже хотіла показати нам усі травми, показала багато фото ран. Мене ще здивувавло, що жінка почала шарпати сина, мовляв, вставай, покажи свої рани на плечі, а ми просили не рухати ослабленого хлопця. Так, рани є, я цього не заперечую. Але хлопець, дякувати Богу, може самостійно піднятись з ліжка, ходити, він не є лежачий, як описує Тетяна.

Я так і сказав жінці: ми зробимо усе можливе, щоб витягнути хлопця з такого стану. Проте наголосив, що якщо вона вимагатиме гроші не на лікування сина, то нічого не отримає.

Після цих слів вона почала кричати, що «як я можу в такій ситуації про гроші говорити?». Сказала, що «нехай вам це повернеться сторицею, у вас є донька, нехай з нею станеться таке ж, як з моїм сином і ще гірше». І це все у присутності моєї доньки і своїх дітей. І ця жінка добивається співчуття від мене.

Ми прийшли з добрими намірами, як і обіцяли, а отримали у свою сторону стільки бруду! І Тетяна Гнатишин продовжує розповлюджувати «свою версію» в соцмережах. Чомусь вона до цієї ситуації приписує мій намір балотуватись до Верховної Ради. Для чого на дитині робити мені «чорний піар»? Якщо слідство доведе нашу провину - ми готові за неї відповідати», - пояснив Демчина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: