Активісти показали, як виглядає одна з найкритичніших вулиць Львова (відео)

dce98de8-2976-421b-86f3-06aaf42b4d9d

Дорога на вулиці Курмановича у Львові майже десять років потребує відновлення. 

Активісти ГО «За якісний транспорт» показали стан дороги по вулиці Генерала Курмановича. Зараз дорога на вищезазначеній вулиці перебуває у жахливому стані, фактично вулиця є непроїзною.

Також на порталі е-петицій зареєстрували петицію з вимогою відремонтувати внутрішньоквартальну дорогу по вулиці Генерала Курмановича, що знаходиться в Залізничному районі міста Львова.

Ця вулиця є дуже важлива для існування міста адже зменшить навантаження приватного транспорту на вулиці Городоцькій до 20% (якщо буде відремонтована вулиця Курмановича); час проїзду вулицею Городоцькою, від в’їзду в місто до Левандівського моста зменшиться на 3-5 хв (через переорієнтування транспортних потоків); відстань від в’їзду в місто до мікрорайону Левандівка зменшиться на 30% і в часі це економія до 7 хв. (якщо буде відремонтована вулиця Курмановича); зменшиться загазованість на перехрестях: Городоцька-Ряшівська, Городоцька-Івана Виговського, Городоцька-Сяйво; зменшиться шумовий діапазон на вулиці Городоцькій, що позитивно вплине на мікроклімат на цій вулиці і вона стане більш комфортною для життя.

Читайте також: Одна з найкритичніших вулиць Львова: коли розпочнеться реконструкція дороги на Курмановича 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: