У львівському «Ашані» образили дитину з синдромом Дауна

supermarket023
Фото з відкритих джерел.

Охоронці магазину безпідставно звинуватили хлопчика з інвалідністю у крадіжці іграшкового пістолета.

Охоронці магазину безпідставно звинуватили «сонячного» хлопчика у крадіжці іграшкового пістолета.

Про це повідомила мати дитини - Галина Амеліна-Царьова, на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

У своєму дописі жінка розповідає, що вчора зайшла до магазину «Ашан», який знаходиться на вулиці Хімічній. Жінка була з подругою та сином, який страждає на синдром Дауна. Галина відмітила, що один з охоронців постійно слідкував за її дитиною.

«Коли ми підійшли до каси, то я поцікавилась, де можна розрахуватись особам з інвалідністю. Мені показали касу, проте там не виявилось касира. Тоді я спробувала попросити, щоб нас обслужили без черги, але реакції не було жодної. Ми чекали у черзі ще хвилин 10-12, дитина капризувала, проте нас явно ігнорили», - йдеться у дописі.

Після розрахунку до жінки підійшли два охоронці, попросили показати придбаний товар та звинуватили її дитину у крадіжці іграшкового пістолета, вартістю 17 гривень. При цьому жінці не надали відеодоказів стосовно інциденту.

На вимогу жінки показати відеозапис з камер, щоб підтвердити факт крадіжки, охоронці запропонували Галині піти з магазину. Ні адміністратор магазину ні директор філії не вийшли до жінки, щоб надати пояснення з приводу ситуації.

Менше ніж за добу допис отримав майже 500 реакцій від користувачів соціальної мережі та понад 80 коментарів, де люди підтримали жінку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: