Нагороджувати кращих спортсменів Львівщини приїдуть легендарні боксери

нагорода-820x510

Цієї суботи нагородять кращих спортсменів Львівщини за участі легендарних боксерів Володимира і Віталія Кличків.

Про це повідомили у відділенні НОК України у Львівській області.

Цієї суботи, 6 липня, відділення НОК України у Львівській області проведе нагородження найкращих спортсменів Львівщини за підсумками окремих місяців за участі легендарних боксерів Володимира і Віталія Кличків. Подія відбудеться у Львівському державному університеті фізичної культури.

Найкращими спортсменами Львівщини за підсумками червня стали борчиня Юлія Ткач та каратист Станіслав Горуна, які перемогли на ІІ Європейських іграх. Юлія Ткач принесла першу медаль найвищого ґатунку у скарбничку Львівщини, а Станіслав Горуна своїм золотом поставив переможну крапку у виступах української збірної.

Також відзначать найкращих спортсменок квітня – борчинь, чемпіонок Європи-2019 Оксану Лівач та Аллу Черкасову, які нещодавно на ІІ Європейських іграх  посіли друге та третє місце відповідно.

Вітатимуть львівських звитяжців спорту боксери зі світовим ім’ям – олімпійський чемпіон Володимир Кличко та чемпіон світу серед професіоналів, віце-президент Національного Олімпійського комітету України, міський голова Києва Віталій Кличко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: