Поблизу Стрийського парку збудують житловий будинок

dsc5092-b4077abe6cc32ce72e1a7b86d4b40b65

Виконавчий комітет Львівської міської ради детальний план території, який передбачає спорудження житлового будинку на вул. Самчука, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради детальний план території, який передбачає спорудження житлового будинку на вул. Самчука.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, виконком погодив детальний план території у районі вул. Свєнціцького, вул. Ю. Мушака, вул. Дібровної, вул. І. Франка.

Детальний план охоплює територію площею 9 га, яка входить у межі історичного ареалу Львова. Тут також розташовані історично сформовані житлові будинки на 3-4 поверхи, парк «Софіївка», храм Святої Софії УГКЦ.

Детальний план передбачає будівництво 3-поверхового житлового будинку з мансардою та підземним паркінгом на вул. Уласа Самчука.

Площа земельної ділянки - 0,08 га. Цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

У межах детального плану планується облаштування велодоріжок, та нових  транспортних розв’язок. Вони з’являться на перетині вул. Стуса, на перетині вул. Мушака з вул. Дібровною. Також передбачено облаштування  водовідведення поверхневих стоків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: