Процедура присвоєння поштових адрес у Львові стане простішою

dsc5092-b4077abe6cc32ce72e1a7b86d4b40b65

Виконавчий комітет Львівської міської ради призупинив дію своїх рішень, які встановлювали процедуру присвоєння поштових адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, передає кореспондент Дивись.info.

Як пояснила директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич уряд запровадив експеримент, який значно спрощує цю процедуру.

«Якщо, згідно з нашим положенням, треба було зібрати 16 документів і отримати дві адміністративні послуги, то тепер це буде одна адміністративна послуга і мінімальний пакет документів, оскільки всі органи, які присвоюють поштові адреси, мають доступ до всіх необхідних реєстрів. Відповідно, оскільки цей порядок є експериментальним, ми не знаємо, скільки часу він діє, ми пропонуємо призупинити дію всіх наших рішень, які встановлюють процедуру присвоєння поштових адрес об’єктам. Відтак, визначаємо два уповноважені органи: один — це управління архітектури та урбаністики, який присвоюватиме адреси новозбудованим об’єктам, і районні адміністрації, у випадку, коли адреси присвоюють шляхом поділу чи виділу майна. Також цим рішенням ми пропонуємо скасувати наше положення про порядок врегулювання питань самочинного будівництва. Після того, коли цей тимчасовий порядок стане постійним, ми внесемо всі необхідні зміни до наших внутрішніх документів», — пояснила Гелена Пайонкевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: