У Польщі на нелегальній цигарковій фабриці правоохоронці затримали 12 українців

7aada8c-2
Фото: Європейська правда.

Під час операції у Сілезькому воєводстві  затримали 12 українців і двох поляків. Одного із поляків розшукувала поліція за попередні злочини.

Про це повідомляє, сьогодні, 5 червня, "Європейська правда".

Операцію із затримання та ліквідації незаконного цеху у місті Пєкари Шльонскє провели у понеділок. Заходи були здійснені на підставі інформації нідерландської податкової служби, а усю операцію координував Європол.

"В одному із приватних об’єктів виявлено повну лінію з виробництва та пакування цигарок, зокрема спеціалізовані машини та сировину, необхідну для їх виготовлення. Там виявили також велику кількість готових цигарок і тютюну. Водночас у другому об’єкті виявили склад, де було кількасот кілограмів тютюну", - повідомила майор Ельжбета Пікор з Бескидського відділу Прикордонної служби.

Загалом під час операції правоохоронці затримали 14 осіб у віці від 24 до 43 років, зокрема 2 поляків та 12 громадян України. Одного із поляків розшукували на підставі ордеру на арешт за попередні злочини.

Натомість затримані українці мали дійсні документи, що легалізують їхнє перебування у Польщі.

Незаконна діяльність тривала від 2018 року. Цигарки вивозили із Польщі та продавали в інших країнах ЄС під виглядом однієї з відомих іноземних марок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: