Виконком затвердив нову ліврею для громадського транспорту

dsc5092-b4077abe6cc32ce72e1a7b86d4b40b65

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив схему зовнішнього оформлення громадського транспорту у Львові, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив схему зовнішнього оформлення громадського транспорту у Львові.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

«У нас не було стандарту зовнішнього вигляду громадського транспорту. Тому нещодавно завершився конкурс щодо оформлення зовнішнього вигляду громадського транспорту Львова. У конкурсі взяли участь 4 учасники. Оголосивши цей конкурс, ми не просто хотіли зробити ліврею — а напрацювати, свого роду, знак і стандарт якості для транспорту. Ліврея пройшла обговорення громадськості та доопрацьовували її спільно з фахівцями ПАТ „Електрон“. Тому у майбутньому, при купівлі нового рухомого складу, він буде замовлятися відповідно до розробленого стандарту зовнішнього вигляду. Також під час ремонту наявного діючого транспорту його перефарбовуватимуть згідно із затвердженою кольористикою», — пояснив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Відтепер ЛКП «Львівелектротранс» та комунальне «АТП-1» має замовляти новий транспорт із відповідним брендуванням. У такому дизайні мають оформити й нові тролейбуси, які наразі виготовляє концерн «Електрон».

Зокрема, базові кольори, жовтий та білий, мають наносити на бічні стінки у пропорції: жовтий – не менше 70% площі нижче лінії вікон та не більше 50% площі вище неї; білий – не менше 50% вище лінії вікон та не більше 30% нижче неї.

Вертикальні стійки між вікнами мають фарбувати у чорний або сірий кольори. На кутах стійки рекомендують фарбувати у білий колір. Дах та його елементи фарбуватимуть у білий колір. Усі видимі допоміжні елементи транспорту мають фарбувати у чорний колір. Скляні та гумові елементи кузова не фарбуватимуть. Туристичний логотип міста нанесуть із обох боків на плашці блакитно-білого кольору. На кузові також можуть вказувати логотип перевізника та тематичні повідомлення, але у межах визначеної кольорової гами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: