Львівська ОДА отримала нового очільника

IMG_5844

Головою Львівської облдержадміністрації став Маркіян Мальський.

Про це йдеться в указі №490 президента України Володимира Зеленського.

Маркіян Мальський голова західноукраїнської філії однієї з юридичних компаній. Також є автором трьох книг та більше сотні наукових статей, а у 2016 році став почесним консулом Республіки Австрії у Львові.

Маркіян Маркіянович Мальський – кандидат юридичних наук, адвокат, керівник Західноукраїнської філії адвокатського об’єднання Arzinger, почесний консул Австрії у Львові. Спеціалізується на наданні юридичної підтримки в інвестиційних проектах, а також вирішенні спорів, в тому числі, у міжнародних комерційних та інвестиційних арбітражах.

З 2008 року адвокат об’єднання «Arzinger», у якому є партнером, керівником Західноукраїнського відділення та головою практики вирішення міжнародних спорів. До того як приєднатися до команди Arzinger, адвокат Мальський працював юристом в групі міжнародного арбітражу в компанії Freshfields Bruckhaus Deringer в Парижі.

Після Революції гідності М.Мальський відмовився обійняти посаду начальника ДФС у Львівській області, яку він виграв у публічному конкурсі. Головною причиною відмови стала «відмінність у баченні розвитку та цілей служби після співбесіди з Романом Насіровим» Почесний консул Австрійської Республіки у місті Львів з жовтня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: