Громадські активісти хочуть зустрітися з новим керівником СБУ Львівщини

20141121142008

Голова Громадської ради при Львівській ОДА Анлрій Болюбаш ініціює зустріч з громадськістю новопризначеного начальника управління СБУ у Львівській області Олександра Бондарука.

Про це він заявив під час апаратної наради у ЛОДА, передає кореспондент Дивись. іnfo.

«У нас призначили керівника СБУ у Львівській області, навіть не пройшовши зустрічі з громадськістю. Ми знаємо позицію президента, що всі призначення мають відбуватися прозоро за участі громадськості і журналістів.  Ми бачимо, що цього дотримується. Маємо чотири прості питання – це проросійський реванш, щоб жодної проросійської акції тут не було, зупинення контрабанди, припинення корупції та налагодження діалогу», – заявив Андрій Болюбаш.

«Згідно з законом, є призначення людей, які відбуваються без будь-яких громадських обговорень, але, розуміючи реальність сьогодення, я вас підтримую», – заявив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

«Я готовий до конструктивного діалогу, наші двері відчинені. Якщо є питання, які стосуються діяльності СБУ, я готовий надати на них відповіді. Нагадую, що Служба безпеки України – це орган спеціального призначення. Спільно з МВС ми реагуємо на будь-які явища, які відбуваються, і готові прийняти та розглянути усі заяви, які у вас виникають», – заявив начальник управління СБУ у Львівській області Олександр Бондарук.

Як додав Маркіян Мальський, таку зустріч буде призначено, втім наразі невідомо чи будуть на неї запрошені ЗМІ.

«Ми з керівником СБУ ще порадимося щодо присутності преси на цій зустрічі. Якщо будуть питання, крім тих, що ви назвали, які є секретні, то я б хотів уникати цього, бо і так достатньо інформаційних витоків, а ворог і так забагато чує та знає про державу», – зауважив Маркіян Мальський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: