КНР пропонує у Львові провести Дні Китаю

img9609-5c471fbf5ce5a9dba6a0cc64c2b34138

Перший секретар посольства КНР в Україні Чжан І обговорив під час зустрічі із мером Львова Андрієм Садовим, Дні Китаю, які планується провести цього вересня.

Перший секретар посольства КНР в Україні Чжан І обговорив під час зустрічі із мером Львова Андрієм Садовим, Дні Китаю, які планується провести у місті цього вересня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Перший секретар посольства КНР розповів про важливість практичної співпраці між Україною і Китаєм та запропонував цього вересня провести Дні Китаю у Львові. Чжан І повідомив, що пан Посол планує особисто бути присутнім та виступити з промовою на церемонії відкриття заходу.

Також Чжан І зауважив, що посольство КНР в Україні планує запросити китайських підприємців приїхати до Львова у період проведення заходів для проведення бізнес-зустрічей з місцевими підприємствами та підприємцями.

«Ми хотіли тут у вас у вересні провести Дні Китаю. Буде ціла серія заходів, але розпочнемо зі Львова. Буде виставка досягнень Китаю. У вас великий досвід в організації різних заходів, тому відкриття святкувань ми хочемо зробити саме у Львові. Пан Посол буде на церемонії відкриття», — розповів перший секретар посольства Китайської Народної Республіки в Україні Чжан І.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: