На Львівщині прикордонники затримали два автомобілі та турка

news_20190708_100935_1562569775
Фото: ДПСУ.

Прикордонники Мостиського загону затримали громадянина Туреччини, який з ранцем прямував у бік Польщі та дві автівки з невідповідними документами.

Про це повідомляє, сьогодні, 8 липня, прес-служба Державної прикордонної служби України.

Прикордонники відділу «Краківець» затримали на околиці одного із населених пунктів невідомого. Чоловік в обхід кордону з ранцем прямував вбік Польщі. Під час перевірки документів було виявлено, що громадянин Туреччини до України прибув літаком та законним шляхом.

Громадянин Туреччини пояснив, що не мав усіх належних документів аби легально дістатися ЄС, тому і вирішив прямувати через кордон поза пунктом пропуску. Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд.

В пункті пропуску «Шегині» охоронці кордону виявили підроблений реєстраційний документ на авто. Несправжній техпаспорт на «Тойоту» 2004 року випуску української реєстрації надав на контроль 45-річний львів’янин. До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 358 КК України.

«Крім того, інший українець прямував до Польщі теж через пункт пропуску «Шегині» на мікроавтобусі «Форд» зі знищеним номером кузова. Цього разу прикордонники повідомили співробітників Нацполіції по факту виявлення ознак злочину, передбаченого статті 290 КК України - знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу», – повідомилив ДПСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: